تا انسان و چالش هایش وجود داشته باشد ، معماری نیز وجود خواهد داشت!

درباره ما

افتخارات

پروژه ها

دانشنامه

تماس

پیشنهاد هایی برای شما

جهت مشاهده پروژه های اجرا شده، روی تصاویر کلیک کنید.

نیاز به مشاوره دارید...

زمان مورد نیاز برای مطالعه:

8 دقیقه

تاریخ انتشار:

1400-01-22

دسته بندی:

دانشنامه معماری, معماری

[kkstarratings]

زمان مورد نیاز مطالعه:

8 دقیقه

دسته بندی:

دانشنامه معماری, معماری

به این مقاله امتیاز دهید

[kkstarratings]

تا انسان و چالش هایش وجود داشته باشد ، معماری نیز وجود خواهد داشت!

تا انسان و چالش هایش وجود داشته باشد ، معماری نیز وجود خواهد داشت!

فهرست مطالب

Christele Harrouk نوشته شده توسط

با اعتقاد راسخ به اینکه “معماری [… فقط از عهده معماران بر نمی آید] بسیار مهم است” ، اوله بومن در طول سه دهه کار خود فعالیت های متنوعی را آغاز کرد و در مورد “معماری ، نه به اندازه هنر یا تکنیک ساخت ساختمان ، اما معماری به عنوان راهی هوشمندانه برای سازماندهی زندگی ما در زمین ، و هدف قرار دادن آن است. “

 

call2

نیاز به مشاوره دارید؟

جهت دریافت مشاوره با ما در تماس باشید…

پس از اشتراک مقاله “Measure Finding” توسط بومن ، آرک دیلی این فرصت را پیدا کرد تا با مدیر موسس انجمن طراحی در مورد نقش معماری ، چالش های کنونی جهان ، انقلاب دیجیتال و در کل چالش های معماری به صورت کلی، بحث و گفتگو کند.

برای کشف بینش های اوله بومن در رابطه با چالش های معماری ، به ۵ عنوان اصلی ، معماری و هدف ، معماری و چالش های جهان ، معماری ، شهرها و جامعه ، معماری و انقلاب دیجیتال ، و معماری و آینده تقسیم می شوید.

 

 

 

 

 

چالش های معماری و هدف آن

آرک دیلی (Christele Harrouk): در “Finding Measure” ، شما معماری را با تعادل و اندازه گیری تعریف می کنید ، اضافه می کنید که این یک حرفه خدمات نیست ، بلکه “راهی است که بشریت با خودش ارتباط برقرار می کند”. اول ، چگونه می توانید این ۲ پارامتر را در تنظیمات معماری فعلی تعریف کنید؟ چگونه تعادل و معیار در قلمرو معماری امروز به تصویر کشیده می شود؟

 

چالش های معماری

 

اوله بومن: آنها به خوبی به تصویر کشیده نشده اند ، اگرچه اوضاع به آرامی تغییر می کند. ما موافقت می کنیم که در عصر شتاب زندگی کنیم ، که نه تنها سلامت اخلاقی ما را به خطر می اندازد بلکه محدودیت های موجود در کره زمین را نیز نادیده می گیرد. در طول چند دهه گذشته ، معماری نه تنها تحت تأثیر این روند قرار گرفته است ، بلکه از بسیاری جهات به چهره آن تبدیل شده است. اگر ماده آن نباشد.

اما اگر مسیر آن را در طول تاریخ تحلیل کنید ، معماری بسیار بهتر به نظر می رسد. اگر برخی از سنگ بناهای تاریخ انگیزه انسانی را به طور خلاصه بیان کنیم – ادای احترام به نیاکان ما ، جشن های شکوه ، جلوه های ابتکار ، روشنگری ، رهایی از بوق و کرنا ، می توانید معماری را به عنوان معتبرترین وسیله بشر تصور کنید. معماری پاسخی افتخارآمیز به ما ، مرگ ، شکست ، پرخاشگری ، حماقت و حرص و آز داده است. ما منتظر پاسخ های جدید و به همان اندازه عظیم برای بازنشانی برانداز فعلی خود هستیم. آنها در واقع در آنجا هستند: فراگیری ، پایداری ، تخیل. اگر معماری قادر به همگام سازی با این جاه طلبی ها از خارج نباشد ، همیشه می تواند این کار را از درون انجام دهد. در صورت لزوم ، از طریق تمرین ناخواسته. اگر اجتناب ناپذیر باشد ، در کنار کالاهای قابل تحویل که برای پرداخت قبض مورد نیاز است.

 

آرک دیلی: آیا می توانید درباره چگونگی معماری معنا و هدف ببخشید؟ به عبارت دیگر ، قدرت معماری در کجاست؟ و فکر می کنید معماری می تواند دنیا را نجات دهد؟

اوله بومن: سوال این نیست که آیا معماری می تواند جهان را نجات دهد. مدت ها پیش یاد گرفتم که چنین زاویه ای فقط لجبازی را برمی انگیزد. آنچه مهم است این است که درک کنیم وقتی موفق می شویم جهان را نجات دهیم ، چه از لحاظ اجتماعی و چه از نظر زیست محیطی ، معماری یکی از مهمترین و مهمترین روش ما خواهد بود.

معماری راه حل نیست، اما راه حل، معمارانه خواهد بود.

این یک پیش نیاز اساسی است ، البته کافی نیست. قبل از شکوهمندی باید متواضع باشیم.

آرک دیلی: به متن خود برگردید ، اظهار می کنید که “معماری بیش از حد مهم است که فقط به معماران واگذار شود” و “همه ما می توانیم طراح باشیم”. این سخنان بزرگی است. چگونه به این تفاهم رسیدید؟ منشا آن چیست؟

اوله بومن: من به عنوان یک دانشجو ، یک بار سخنرانی جیانکارلو دو کارلو را که خود از کارهای قبلی خود نقل قول کرده بود ، ترتیب دادم ، جایی که او اعتقاد طولانی مدت حرفه ای را بیان کرد که بدون مشارکت ذینفعان معماری ، بدون تعبیه طراحی در نیازهای واقعی مردم و شانس یک موقعیت محلی ، شما فقط می توانید یک صلاحیت حرفه ای محدود را تحمیل کنید که هرگز طولانی نخواهد ماند. اما اظهارات او امروز حاکی از یک چالش بزرگتر است.

برای دستیابی به یک تغییر اساسی در نحوه سازماندهی فضا ، زمان ، منابع طبیعی و شرایط سیاره ای ، به سادگی به همه منابع ممکن ، جمع آوری تعهد ، نبوغ و فروتنی مردم نیاز داریم. هر تنظیم مجدد عالی کار جمعی خواهد بود.

 

آرک دیلی: آیا می توانید این ایده را بیشتر شرح دهید و توضیح دهید که چرا در قرن ۲۱ معماری منحصر به معماران نیست؟

اوله بومن: فقط قرن بیست و یکم نیست که صحبت می کنم. من یک مورخ معماری هستم. با نگاهی به گذشته ، معماری همیشه یک عامل اساسی در تاریخ و تمدن بوده است ، نه فقط کارنامه معماری که طبق دستور کار یک حرفه خاص انجام می شود. در ریشه شناسی یونانی کلمه معماری ، این سردرگمی معنایی از قبل مهم است. برای برخی ، این کار “سازنده اصلی” است. اما در اصل آن به معنای خلق ارزش است. معماری یک تلاش اساسی بشر است ، همانطور که می توانیم در اولین تلاش های هر نوزاد برای ایجاد مکان مشاهده کنیم.

 

 

 

معماری و چالش های معماری در جهان

آرک دیلی: بیایید در مورد حال و در مورد شیوع ویروس کرونا صحبت کنیم. فکر می کنید وضعیت فعلی در آینده نزدیک و درازمدت چه تأثیری بر حوزه معماری دارد؟ و بالعکس ، به نظر شما نقش معماری در حل مسائل اصلی چیست؟

اوله بومن: واضح تر نمی شود: همه گیری نشان می دهد که چقدر رفتار فضایی ما باید دوباره تنظیم شود. نحوه ارتباط ما با فضا و “بعد پنهان” ما ، برای وام گرفتن کلمات توسط ادوارد تی. هال ، در حال انجام یک تغییر بزرگ است. ما با بستن تأسیسات عمومی ، کار در خانه و منع رفت و آمد از طریق ماسک صورت از خود محافظت می کنیم. این واقعیت که Covid-19 به جای اینکه به سرعت از بین برود ، در سراسر جهان گسترش یافته است ، نشان می دهد که ما برای پذیرش این تغییرات چقدر مجهز هستیم.

متأسفانه ، این ناتوانی در تغییر رفتار فضایی ما فقط برای Covid-19 فاجعه آور نیست. همچنین موضوعاتی را که قبلاً با آن روبرو بودیم ، تشدید می کند: آسیب پذیری و نابرابری ، در مقیاس جهانی و محلی. من متقاعد شده ام که بیماری همه گیر ما را بیش از هر زمان دیگری آگاه کرده است ، نه تنها از خطرات رفتار اجتماعی بلکه بی عدالتی های آن.

باز هم ، ما باید نه با مشکل بلکه با راه حل شروع کنیم. نحوه لباس پوشیدن ، حرکت در اطراف ، تعامل با دیگران و همگام سازی در سنگ حک نشده است. معماری می تواند به نوشتن متن های جدید کمک کند و با این کار سازوکارهایی را برای کمک به ابداع سازوکارهای ماندگارتر از عدالت و امنیت برای همه نشان دهد. بیش از خطوط نوارچسب توصیف ۱.۵ متر ، رابط های بزرگنمایی یا خانه های کوچک در حومه شهر چیزهای بیشتری برای طراحی وجود دارد. اینها علائمی از آنچه می تواند یک بازنگری کامل در چگونگی سازماندهی زندگی ما در فضا باشد ، است و ما برای راهنمایی بیشتر از هر زمان دیگری به معماری نیاز داریم.

 

چالش های معماری | استودیو معماری شماره 4

 

معماری ، شهرها و جامعه

آرک دیلی: با پایبندی به اینجا و اکنون ، شهرهای فعلی ما از مسائل اجتماعی اشباع شده اند. چگونه معماری می تواند به بهبود مشکلات جامعه امروز ما و رفع نیازهای آن کمک کند؟

 

 

اوله بومن: ۱۲ ​​سال پیش ، در بحبوحه رکود بزرگ پس از بحران اعتبار ، کتابی به نام Architecture of Consequences نتیجه در موسسه معماری متاخر هلند منتشر کردیم. در این کتاب ، من از معماری طرفداری کردم که تمرکز خود را از فرصتهای خوب به ملزومات غیرقابل انکار منتقل کرد. این روش مسلط به معماری معماری ، نمادها و جلوه های کوچک و بزرگ بیلبائو را رد کرد. همچنین با بازگشت به اصل کارکردگرایی سعی در دور ماندن از افراط در حسن نیت و آگاهی داشت: معماری که در واقع وظیفه ایجاد یک محیط زیست پذیر ، سالم ، پایدار ، منسجم و پرورش دهنده را بر عهده دارد.

با عرض پوزش اگر این به نظر می رسد “من به شما چنین گفتم” ، اما شاید این کتاب خیلی زود آمده باشد. پیام های آن هنوز معتبر هستند: طراحی برای تشدید ، به اشتراک گذاری ، استفاده مجدد ، بازیافت ، ترکیب مجدد ، همگام سازی و اجتماعی کردن منابع طبیعی ، خدمات عمومی ، انرژی ، زمان ، فضا ، حمل و نقل ، حوزه عمومی و غیره. اگر فقط معماری خود را دوباره در اطراف این فهرست ها سازماندهی کند ، به جامعه امروزی خدمت می کند و نیازهای آن را برآورده می کند.

 

call2

نیاز به مشاوره دارید؟

جهت دریافت مشاوره با ما در تماس باشید…

معماری و انقلاب دیجیتال

آرک دیلی: اگر ما مجبور بودیم قبل و بعد از انقلاب دیجیتال معماری را تعریف کنیم ، به نظر شما چه عواملی از نظر فنی چه از نظر ایده تغییر کرده است؟ تأثیرات مستقیم این بیداری دیجیتال بر معماری چیست؟

 

 

اوله بومن: با توجه به تأثیر انقلاب دیجیتال ، بسیار کم است. البته ما ابزار طراحی جدیدی داریم. مسلماً ما در حال هوشمند سازی محیط های ساخته شده خود هستیم. اما بین کار بر روی رایانه ها و مدیریت امکانات توسط رایانه ها ، معماری هنوز عمدتا بر “محیط ساخته شده” به عنوان زمینه عملیات معماری تمرکز دارد. ترکیبی شدن این دامنه ها هنوز در مراحل ابتدایی است. ما هنوز درک واقعی معماری از زندگی بین برنامه ها نداریم.

۲۵ سال پیش من در کتابی تحت عنوان RealSpace In QuickTimes به این سوالات پرداختم و سعی کردم بفهمم آیا معماری می تواند کارهایی بیش از مقاومت یا تسلیم شدن در برابر دیجیتال داشته باشد. پنج سال بعد ، من در پروژه ای به نام Transports 2001 همکاری کردم که یکپارچه سازی یکپارچه دامنه های فیزیکی ، دیجیتال و زمانی را مورد بررسی قرار داد و پیشنهاد یک نوآوری عمیق در رابطه ما با فضا و دیگری ، به عنوان یک نتیجه از فناوری دیجیتال داد.

.

 

 

معماری و آینده

آرک دیلی: نظر شما در مورد هوش مصنوعی در معماری چیست؟ محدودیت ها را از کجا ترسیم می کنید؟ و فکر می کنید هوش مصنوعی کجا زمینه معماری را پیش می برد؟

هوش مصنوعی فضاهای ما را بازآفرینی می کند ، اما همچنین اساسنامه خود را بازتعریف می کند ، شاید حتی بیشتر از دیجیتال به خودی خود.

اوله بومن: انگیزه راحتی ، راحتی و کنترل باعث می شود که ما دیگر فقط از اتصال متصل راضی نباشیم. خود اتصالات باید متناسب با انتظارات رایج نوشته شوند. و از قضا ، این انتظارات ما را در معرض حباب های جدیدی قرار می دهد ، فراتر رفتن یا اقدام خارج از چارچوب را بیش از هر زمان دیگری دشوار می کند. این یک پارادوکس دیگر است که معماری می تواند در خدمت این گرایش باشد تا از دردسر جلوگیری کند و اتمی سازی مداوم زندگی اجتماعی را تسهیل کند. اما دوباره ، اگر هرگز تمایل به دیدار واقعی دیگری را احساس کنیم ، دیگر بدون معماری کار نخواهیم کرد.

 

آرک دیلی: شما در مورد معماری صحبت می کنید که فقط مخصوص معماران نیست بلکه مربوط به همه است. فکر می کنید ما هرگز شاهد تولد معماری بدون تأثیر انسان خواهیم بود؟ اساساً آیا هیچ وقت معماری بدون مردم وجود خواهد داشت؟

اوله بومن: حتی Datacenters نیز محصور هستند. حتی سرورها هم روی زمین جایی پیدا می کنند. حتی روبات ها نیز به پناهگاه احتیاج دارند. اینکه آیا این برای معماری کافی است توسط انسان تعیین می شود.

 

 

یادداشت نهایی از اوله بومن

اول از همه ، با تشکر فراوان از Archdaily برای این سوالات. آنها گفتمان و نمای معماری را بسط می دهند تا به وظیفه ای متناسب تر برسند که هم با میراث تاریخی و هم با توانایی های آینده آن مطابقت داشته باشد. آنها اجازه تأمل در عدم تطابق چشمگیر بین آنچه معماری واقعاً انجام می دهد و آنچه قبلاً انجام داده یا می تواند در آینده انجام دهد را می دهند. تا آنجا که به من مربوط است باید انجام دهم.

هفته گذشته ، اینترنت از آن لاكاتون و ژان فیلیپ واسال برای برنده شدن جایزه پریتزكر تجلیل كرد ، زیرا این موفقیت بزرگ منتهی در تعریف تعالی معماری بود این هفته ، من از مرکز معتبر معماری کانادا بیانیه مطبوعاتی دریافت کردم که در آن یک پروژه تحقیقاتی به نام “سازگار شدن با زندگی” اعلام شده است. هر دو رویداد گویا هستند ، زیرا بالاترین رده های معماری تصمیم گرفته اند که کارهای واضح ، گوش دادن به جامعه و عمل به نیازهای آن را انجام دهند. این رویدادها همچنین منعکس می کنند که بدیهیات چگونه می توانند به صفت جدید تمایز تبدیل شوند.

برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

 

 

می توان ادعا کرد که معماری به شدت به یک استراتژی جامع نیاز دارد که به آن اجازه دهد از عملکرد مزمن خود فراتر رفته و به آن اجازه دهد از تاکتیک های پروژه های خاص ، مشاغل فردی و شهرت ، برنامه های نرم افزاری طراحی ، ساخت کاتالوگ ، واژگان ، سرمقاله فرار کند. خط مشی ها ، متن های تصویری و موارد دیگر.

معماری ، همانطور که امروزه سازمان یافته است ، در تلاش است تا تمرکز خود را از فرصت های فردی به فوریت های جمعی تغییر دهد. با ادامه دادن به ذهنیت واکنشی خود ، فاقد جرم حیاتی است تا بتواند جاذبه های خود را در جایی که واقعاً شمرده می شود مستقر کند. معماری به سختی بدون پیش نیازهای مفروض مشتری ، پول ، سایت و خلاصه وجود دارد و از این رو به انتظارات و اسکریپت های قبلی وابسته است ، حتی اگر این موارد از نظر سیستماتیک محدود یا حتی کاملاً غلط باشد. با این کار ، معماری صنعت خود را انکار می کند.

 

منبع :

آرک دیلی | تا انسان و چالش هایش وجود داشته باشد ، معماری نیز وجود خواهد داشت!

 

گردآوری و ترجمه :

استودیو معماری شماره ۴

۰

سوالات متداول

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *